Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Parcs Infantils

Parc des freginal  

Parc des freginalÉs el pulmó natural de Maó. Está dotat de jocs per a infants, bancs, fonts i un escenari situat en un lloc apropiat per dur a terme actuacions. De fet, a l'estiu és un espai ideal per a concerts, com ara els de jazz, que l'Ajuntament de Maó programa el mes d'agost de cada any.

També és adequat per a d'altres activitats, com ara festes, ludoteques, trobades, etc., sempre que el temps ho permeti. El parc roman obert de 8 a 20 hores, cada dia.

Per demanar el seu ús, és necessari presentar una sol·licitud amb antelació al Servei Municipal de Cultura i Educació.
Parc Rubió i Tudurí  

Parc Rubió i TuduríEl parc Rubió i Tudurí es va inaugurar l’any 2000 amb la voluntat d’oferir un espai verd urbà, dedicat a l’exposició permanent d’una mostra de la flora autòctona de la nostra illa. Va néixer, també, amb la voluntat d’homenatjar la memòria de qui va ser el creador del jardí mediterrani, l’arquitecte i paisatgista menorquí Nicolau Rubió i Tudurí. Per aquest motiu, la construcció del parc va comptar amb la valuosa col·laboració de l’Institut de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona.

S’ubica on la ciutat dóna pas a l’àrea industrial, té una clara vocació didàctica i treballa ampliant cada any la mostra botànica que alberga, a més de practicar la jardineria sostenible. Amb més de 140 espècies vegetals, ens presenta una bona mostra de diversitat de comunitats: bardisses, marines, brolles i màquies, zones arbrades, comunitats dunars, de penyals i vegetació de zones humides, i comunitats litorals.

 Sínia d'en Costabella  

Skate ParcParc on es concentra gran part de les activitats esportives del municipi. A la zona trobam el camp de futbol Estadi Maonés, el nou camp de bàsquet de l’Alcázar i la pista de skate de Maó.La pista de skate, oberta al públic en general, proporciona un espai idoni per practicar esports actuals, com l’skate o els patins en línia.

A Maó, és tal l'afició a l’skate que s’ha creat una associació, Front Side, que realitza cursos, trobades i pràctiques, entre una àmplia oferta d’activitats més.

Més informació de Front Side:Veure més parcs