Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
15/03/2019
Els projectes s’executaran al llarg del període 2019/2020
 

Comencen els projectes mixtos d’ocupació i formació 'Claus' i 'Bristol 170 II'

Els projectes s’executaran al llarg del període 2019/2020

Maó, 15 de març de 2019

Avui han començat els dos darrers projectes mixtos d’ocupació i formació que corresponen a les convocatòries SOIB Jove Ocupació i Formació 2018 i SOIB 30 Ocupació i Formació 2018.

A l’acte de recepció del nou personal han assistit l’alcaldessa Conxa Juanola i el tinent d’Alcaldia Carlos Montes. Els dos responsables institucionals han ressaltat el compromís municipal de donar resposta a la necessitat d’aplicar mesures d’ocupació i formació tendents a la qualificació professional i la inserció laboral dels diferents col·lectius que tenen més dificultats d’aconseguir un lloc de treball, en el context de l’actual mercat laboral.

L’Ajuntament de Maó ha focalitzat l’atenció, aquesta vegada, en la formació i preparació d’ocupacions destinades a la feina de consergeria, d’una banda, i a l’àmbit de la informació turística, de l’altra.

Ambdós projectes estaran integrats pel següent personal:

'Claus': El director, la docent principal, docent de llengua Catalana i l’administrativa, així com les 10 persones joves que es formaran en el Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals, Operacions de Gravació i Tractament de Dades, i la formació complementària en Comunicació en Llengua Catalana, i treballaran a les diferents dependències municipals com a conserges, durant 12 mesos.

El projecte 'Claus', emmarcat en el Programa SOIB JOVE OCUPACIÓ I FORMACIÓ, està finançat pel SOIB, amb participació del SEPE i cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), per un import de 190.364,33 €.

'Bristol 170 – II': La directora, la docent i l’administrativa, així com les 10 persones de més de 30 anys que es formaran en el Certificat de Professionalitat Promoció Turística i Informació al Visitant, i que, principalment, realitzaran la part laboral a les oficines d’informació turística de la ciutat, durant 9 mesos.

El projecte 'Bristol 170 – II', emmarcat en el Programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ, compta amb el finançament del fons del SOIB, mitjançant Conferència Sectorial, per un import de 156.562,10 €.


Imatge