Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
14/01/2020
El consistori ha ampliat el servei de neteja municipal perquè un operari s’encarregui, exclusivament, de la neteja i el manteniment de la zona
 

L’Ajuntament de Maó ha posat en marxa un pla de xoc
per procedir a netejar el polígon industrial de la ciutat

Durant aquest mes de gener, l’Ajuntament de Maó ha iniciat un pla de xoc per procedir a netejar el polígon industrial de la ciutat. L’actuació contempla mesures específiques, especialment enfocades a la zona de la 4a fase.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és revertir l’actual situació d’aquesta zona del polígon, on, fins ara, s’acumulava gran quantitat de residus de tot tipus, abandonats a la via pública. Per això, l’Ajuntament ha posat en marxa un dispositiu especial, des de principis d’any, per fer front a aquesta situació, causada per l’incivisme.

D’aquesta manera, amb la renovació del contracte del servei de neteja municipal, adjudicat a l’empresa FCC, s’ha ampliat el nombre d’operaris, fet que permet comptar amb un treballador que s’encarrega, exclusivament, de la neteja i el manteniment al polígon industrial.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia