Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
23/01/2020
Les persones interessades s’hi podran inscriure fins al dia 18 de febrer
 

L’Ajuntament de Maó obre el termini d’inscripció per a la rua de Carnaval

L’Ajuntament de Maó ha obert el període d’inscripció per a participar en el tradicional concurs de comparses i carrosses del Carnaval de Maó, que se celebrarà el dia 22 de febrer. Així, les persones interessades s’hi podran inscriure fins al dia 18 de febrer.

La rua, que sortirà des de s’Esplanada, a les 19.00 hores, comptarà amb una sèrie de premis, que, conjuntament, arriben a la quantitat de 1.950 euros. El primer premi a la categoria de “Carrosses” serà de 500 euros.

Entre les novetats d’enguany de la rua de Carnaval, podem destacar la introducció d’una nova modalitat, definida com “Família”, que se sumarà a les categories tradicionals de “Carrosses” i “Comparses”. Per participar en aquesta nova categoria familiar, s’hi hauran d’apuntar un mínim de 2 membres i un màxim de 10.

A més, un altre dels aspectes nous d’enguany serà el punt de finalització de la rua i de la festa posterior, que coincidiran a celebrar-se a la plaça de la Constitució.

Més avall podeu trobar les bases del Concurs de Carrosses.

Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia