Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

El Servei de Neteja de l’Ajuntament de Maó accelera les feines de conservació i manteniment dels camins rurals

• El consistori ha fet un esforç per accelerar els terminis d’aquestes tasques
de desbrossament i neteja, per compensar les setmanes d’inactivitat per
l’estat d’alarma.

• Durant les darreres setmanes s’ha fet feina al camí de Bintalfa, camí d'en Claudis, camí de Malbúger, camí de Darrere Malbúger, camí de Dalt Sant Joan, camí Llarg.


El Servei de Neteja de l’Ajuntament de Maó accelera els terminis de les feines per a la conservació i manteniment dels diferents camins rurals del municipi de Maó. Cada any, durant els mesos d’abril, maig i juny, s’inicien les accions necessàries per a l’adequació d’aquestes vies.

Així, durant les darreres setmanes, s’ha fet feina al camí de Bintalfa, camí d'en Claudis, camí de Malbúger, camí de Darrere Malbúger, camí de Dalt Sant Joan, camí Llarg.

Enguany, l’inici de les tasques de desbrossament i neteja s’han endarrerit uns dies, com a conseqüència de l’estat d’alarma arran de l’emergència sanitària provocada pel Covid-19. En aquest sentit, aquests dies passats ja s’han començat a realitzar les feines habituals, per deixar en condicions òptimes aquests camins rurals.

El consistori ha fet un esforç perquè les empreses concessionàries d’aquest servei puguin accelerar els terminis d’aquestes feines de desbrossament i neteja, amb la finalitat de compensar les setmanes d’inactivitat ocasionades per l’estat d’alarma.

L’objectiu de l’Ajuntament és que, en un període de pocs dies, els camins rurals del terme de Maó presentin les millors condicions possibles, de cara a facilitar els passejos i l’activitat física de la nostra ciutadania per l’entorn natural de Maó.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia