Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L’Ajuntament de Maó iniciarà, aquest dimarts, les actuacions prèvies per a la reforma integral del Carrer Fornells

El proper dimarts, dia 15 de setembre, l’Ajuntament de Maó iniciarà les actuacions prèvies per a la reforma integral del Carrer Fornells, amb l’objectiu de deixar en les condicions de seguretat òptimes aquesta via, deteriorada a causa del pas del temps. Aquesta obra servirà, també, per actualitzar i reparar totes les canalitzacions subterrànies que puguin estar afectades.

És important assenyalar que aquesta actuació s’inicia com a resposta a les reiterades demandes de l’Associació de Veïns de Dalt Sant Joan, que reivindica, des de fa temps, la reforma integral d’aquest carrer. El consistori invertirà una partida de 389.527 euros en aquesta reforma, que tindrà un període d’execució de 5 mesos, aproximadament. L’empresa adjudicatària del projecte, a través de concurs públic, és Antonio y Diego S.A.,

El desenvolupament de l’obra s’ha dissenyat de tal manera que l’afectació del trànsit habitual sigui la mínima possible. Per això, durant la primera part d’aquesta actuació no es tallarà el trànsit habitual i només es procedirà a retirar els vehicles aparcats en aquest carrer, per tal de poder realitzar les feines d’adequació necessàries.

Tot i així, com en tota obra, és inevitable que es produeixin una sèrie de molèsties. En aquest sentit, una vegada la reforma estigui més avançada, el trànsit es podrà limitar, exclusivament, als veïns de la zona. Per aquest motiu, l’Ajuntament agraeix a la població la seva col·laboració, durant els mesos d’execució de l’obra i espera que el resultat final d’aquesta pugui compensar les possibles molèsties ocasionades.
Imatge