Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L’exposició “Terres Llunyanes” arriba, aquest dimarts, al Claustre del Carme de Maó

Aquest dimarts dia 15 de setembre, s’inaugurarà, a partir de les 18.00 h, l’exposició “Terres Llunyanes”, al Claustre del Carme de Maó, que tan bona acollida ha obtingut a Palma i a Ciutadella, on s’ha pogut visitar anteriorment.

L’exposició estarà oberta fins al dia 16 d’octubre de 2020. Les visites es poden fer en l’horari habitual: 11.00 a 13.00 h i 18.00 a 21.00 h.

Així, es podrà veure una exposició plena de l'art de grans artistes balears reunits per un projecte solidari: Diana Bustamante, Robert Ferrer i Martorell, Rafa Forteza, Gabriela Seguí, Florit Nin i Natasha Lebedeva. En aquest sentit, aquesta obra mostra els resultats de l'experiència de la solidaritat, a través de la col·laboració amb la Fundació Vicent Ferrer a Anatapur, Índia.

Es tracta, per tant, de més que una mostra d’obres d’art que tenen un alt nivell de qualitat. L’objectiu és donar visibilitat, a través de l’art, d’altres realitats que es viuen en el mateix planeta i que necessiten l’acció solidària de les persones. Aquest projecte també promou accions de solidaritat i, de fet, gràcies a ell, s’han construït dos col·legis a la Índia.


Imatge