Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

Àlex Santos serà el protagonista de la conferència “La nova era de la mobilitat”, que pronunciarà aquest divendres a l’Ajuntament de Maó, en el marc dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat

Aquest divendres tindrà lloc la conferència "La nova era de la mobilitat" a càrrec d'Àlex Santos, gerent de Sector Públic, Mobilitat i Mitjans a l'empresa Altran.

A partir de les 20.00 hores, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Maó.

Es tracta d’una ponència de primer nivell, que s’emmarca en els actes de celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat a Maó, una iniciativa dirigida a sensibilitzar responsables polítics i ciutadania sobre les conseqüències negatives que comporta l'ús irracional del vehicle a la ciutat, així com els beneficis d'utilitzar sistemes alternatius de desplaçament

Pel que fa a Àlex Santos, fa 19 anys que treballa a l’empresa ALTRAN, on exerceix com a gerent de Sector Públic, Mobilitat i Mitjans, a més de ser membre de la Junta Directiva de Railgrup (clúster Ferroviari) i president de Smart Mobility Group a Railgrup.

Entre les seves funcions, lidera el grup transversal i intern Smart Mobility, a ALTRAN, on tots els sectors de la companyia vinculats a la mobilitat treballen en comú per oferir les millors solucions de mobilitat a la clientela d’ALTRAN.

A més d'això, Àlex Santos ha participat com a conferenciant en diferents jornades relacionades amb la mobilitat del futur i també ha moderat diferents taules de debat d’organismes vinculats a la mobilitat.

En aquest sentit, recentment ha participat com a ponent en el CETMO The Centre for Transportation Studies for the Western Mediterranean, presentant “The new era of mobility”, i en el Primer Congrés de Mobilitat Urbana Sostenible (COMUS2020).

L'entrada serà lliure fins a completar l'aforament limitat. Es vetllarà pel compliment de les normes sanitàries vigents.Imatge