Buscar
     
 

Policia Local i Mobilitat

 Una Policia pròxima
 
La Policia Local presta un dels serveis més i millor valorats pel ciutadà, tant per la seva naturalesa, com per la disposició professional amb què s'assumeixen.

Dos criteris fonamentals regeixen la seva actuació: un comportament subjecte a l'estricta ordenació reglamentària i la proximitat al ciutadà. Aquest és el concepte transmès per l'equip de govern, coneixedor de la importància que el paper de la Policia Local té entre la població i de la transcendència que les seves prestacions generen en el benestar de la comunitat local.

Sobre la Policia Local recau, a més, bona part de la imatge de la ciutat i del municipi, la seva eficàcia i bon funcionament tenen un pes important en la percepció ciutadana de l'Administració municipal. Un ajuntament que desplega serveis de qualitat no es pot entendre sense una policia competent, un col·lectiu a peu de carrer que atén tasques dispars, des de la mobilitat a la seguretat ciutadana, amb encomiable conducta vocacional.

Amb aquest compromís i el desig de satisfer al ciutadà en les seves demandes i necessitats, presentam aquesta pàgina de la Policia Local de Maó.


 

Qui som Què feim On som
Mobilitat Incidències en el trànsit Policia tutor
Educació viària Museu virtual Objectes trobats
Seguretat i prevenció Queixes o suggeriments Tràmits
 
Curiositats Notes de premsa  UVAT
   
  Controls programats  
 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar