Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Pagament de taxes i tributs

REBUTS I LIQUIDACIONS EN PERÍODE VOLUNTARI I DOCUMENTS
DE PAGAMENT EN EXECUTIVA

1. ACCÉS AMB CERTIFICAT DIGITAL
Accediu, prèvia identificació i autenticació, a la consulta de la vostra informació tributària particular. A més, també podreu pagar aquelles liquidacions/rebuts pendents de pagament i obtenir-ne un justificant de pagament.

2. ACCÉS SENSE CERTIFICAT DIGITAL
Per poder fer el pagament, serà necessari que tingueu en el vostre poder el document de pagament corresponent al pagament concret que voleu efectuar, perquè el sistema us sol·licitarà la introducció d’un codi que apareix en el mateix document; si no disposau d’aquest, us podeu dirigir a l’Oficina de Recaptació.

3. PAGAMENT PRESENCIAL
També podeu efectuar el pagament a les entitats bancaries col·laboradores o amb targeta, a la mateixa Oficina de Recaptació.
El servei de pagament en línia us facilita el pagament d’alguns dels vostres impostos o sancions. Fa servir, com a mitjà de pagament, una targeta de crèdit/dèbit VISA (registrada a Verified by VISA) o Mastercard, emeses per qualsevol entitat financera.

Totes les operacions necessàries per poder realitzar els pagaments són de total confiança, ja que els sistema fa servir una connexió segura amb l’entitat bancària corresponent.

Les qüestions relacionades amb els rebuts corresponents a tributs municipals i sancions es resoldran a l’Oficina de Recaptació.