Buscar
     
 

Mediació cultural

Descripció del servei


El Servei de Mediació Cultural a l'Ajuntament de Maó va començar l'any 2000 junt amb l'inici dels fluxes migratoris d’origen extracomunitari.
Els nostres objectius són: promoure l’autonomia i la inserció social, facilitar la comunicació i fomentar la cohesió social.
La població a la que va dirigida la Mediació Cultural és a totes les persones residents al municipi de Maó, fent especial referència a les d’origen extracomunitari.
El model de convivència del nostre municipi és l'orientat a la interculturalitat: la convergència i el diàleg porten a la trobada i a la descoberta d'una possible influència recíproca i a un clima de convivència enriquidor per a tota la ciutadania.
En aquest aspecte, la mediació cultural treballa com a nexe d’unió I coneixement entre les diferents cultures que composen el nostre municipi.
 


Pla de convivència i integració municipal


Observatori de fluxes migratòris


Acollida al municipi


Prevenció del racisme i la xenofòbia


Associacions segons el seu origen geogràfic


Festes anuals de les associacions


Altres programes


Com s'accedeix al servei


  

 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar