Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Què pots fer?

Activitats
Al Port de Maó, com no podia ser d’una altra manera, els esports reis són els nàutics, com poden ser la vela, el windsurf, el piragüisme o el kayak. També hi ha diverses empreses que ofereixen l’opció de llogar una embarcació per a aquells que vulguin gaudir de la tranquil·litat de les aigües de l’illa d’una forma exclusiva.
 Dos són les principals empreses que gestionen les activitats nàutiques al port de Maó. Als següents enllaços es pot trobar tota la informació necessària:


Per a aquells que volen gaudir de les immillorables vistes de tot el port de Maó des d’una perspectiva global per falta de temps o comoditat, sempre tenen l’opció de fer una excursió a bord d’un dels catamarans de visió submarina que recorren el port.Rutes
Les meravelloses vistes del Port de Maó es poden gaudir des dels nombrosos miradors de la ciutat, on es poden fotografiar diferents perspectives del Port, totes úniques i incomparables.


 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia