Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
12/09/2017
Les feines s’emmarquen en el projecte de recuperació d’aquest espai del centre de la ciutat.
 

L'Ajuntament finalitza l'enjardinament de la Sínia des Cuc

Les feines s’emmarquen en el projecte de recuperació d’aquest espai del centre de la ciutat.

Maó, 12 de setembre de 2017

Amb la col·locació de diverses pasteretes, la Regidoria de Microciutat, Parcs i Jardins de l’Ajuntament ha finalitzat, recentment, les feines d’enjardinament de la Sínia des Cuc, que s’emmarquen en el projecte de recuperació d’aquest espai del centre de la ciutat.

Les espècies plantades s’han disposat en grups, amb l’objectiu de crear un contrast entre les diferències d’alçada i hàbits de creixement, i s’han escollit en funció de la seva adequació a l’espai disponible.

Projecte de recuperació de la Sínia des Cuc

L’actual equip de govern ha impulsat la recuperació de la Sínia des Cuc amb un seguit d’actuacions per revertir l’estat de degradació en què es trobava aquesta zona, i alhora dignificar-la i dotar-la de nous usos. Entre les actuacions que s’hi han realitzat destaca la construcció d’un jardinet d’oci, que inclou una pista de petanca i diversos elements de gerontogimnàstica.

A més, des de l’Ajuntament s’ha donat suport al projecte de rehabilitació de la Sínia de la Plana, un conjunt de gran valor històric i etnològic, que s’està duent a terme gràcies a la feina d’un grup de voluntaris.


Imatge 

Tornar