Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
29/09/2017
Amb la signatura de l’acord, l’Hotel Petit Maó es compromet a aportar habitacions per a l’allotjament dels artistes que vénen a actuar al Principal.
 

El Teatre Principal de Maó i l'Hotel Petit Maó signen el seu primer conveni de col·laboració

Amb la signatura de l’acord, l’Hotel Petit Maó es compromet a aportar habitacions per a l’allotjament dels artistes que vénen a actuar al Principal.

Maó, 29 de setembre de 2017

L’alcaldessa de Maó i presidenta de la Fundació del Teatre Principal de Maó, Conxa Juanola, i Ignasi Truyol i Stéphanie Mahe, com a representants de l’Hotel Petit Maó, acompanyats de la gerent del Teatre Principal de Maó, Àngela Vallés, i del primer tinent d’Alcaldia de Cultura, Héctor Pons, han signat recentment un conveni de col·laboració.

Amb la signatura de l’acord, l’Hotel Petit Maó es compromet a aportar habitacions per a l’allotjament dels artistes que vénen a actuar al Teatre Principal durant l’exercici 2017.

D’aquesta manera, l’Hotel Petit Maó es converteix en Benefactor del Teatre Principal de Maó, iniciant per primera vegada la col·laboració amb el Principal, i demostrant la seva voluntat d’estalonar-ne l’activitat.


Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar