Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Programa d'actes de la festa de Sant Antoni a Maó

Maó, 10 de gener de 2019

El programa de Sant Antoni a Maó, tindrà, enguany, tres moments principals.

Aquest dissabte, dia 12 de gener, a partir de les 11.30 hores, tindrà lloc a la plaça de la Constitució, la representació de La conquesta gegant de Menorca, que comptarà, com en anys anteriors, amb la participació de la Colla de Geganters de Llucmaçanes, la Banda de Música de Maó i el cor de l’Orfeó Maonès.

El pròxim dimecres, dia 16 de gener, el Claustre del Carme acollirà, un any més, la vetlla de Sant Antoni. Els actes s’iniciaran a les 18.30 h, amb l’actuació del grup de cançó i animació infantil, Pinyeta Pinyol. Posteriorment, el grup folklòric Es Rebost durà les seves cançons i balls tradicionals. Tota aquesta festa anirà acompanyada de la torrada de sobrassada i botifarró que realitzen els escoltes de l’Agrupament Tramuntana. Cal dir que aquest mateix dia 16, hi haurà torrades a Llucmaçanes, Sant Climent, Dalt Sant Joan (plaça Eivissa), camí des Castell de Dalt (passatge Joan Orfila, Yurka), i al pati de l’església de Sant Antoni, després de l’arribada del sant.

Per últim, el dia de Sant Antoni, dia 17 de gener, hem de destacar la realització de la Fira de Sant Antoni, al carrer de ses Moreres, en horari de 10.00 a 20.00 h, amb una actuació de la Jazz Band de l’Orfeó a les 11.00 h, i un espectacle de doma menorquina a les 17.30 h. En aquest mateix espai, a partir de les 12.00 h. tindran lloc les beneïdes d’animals.

Podeu consultar el programa d'actes complet al final d'aquesta pàgina.
 

Tornar