Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

15/01/2019
L’equip de govern ha pres la decisió de nomenar la candidatura encapçalada per Ignacio Benítez com a nova Junta de Caixers, respectant les votacions emeses, que li atorguen dos vots més que a l’altra candidatura presentada.
 

Resultat de les eleccions a la Junta de Caixers de Maó

Maó, 15 de gener de 2019

El passat dia 7 de gener, va acabar el termini de les votacions per triar la Junta de Caixers de Maó del bienni 2019-2020.

El nombre de cavallers amb dret a vot era de 277 persones i, finalment, el nombre de participants va ser de 97 persones, la qual cosa suposa un percentatge del 35%. Aquest percentatge és molt superior al de fa dos anys, que va ser d’un 25% sobre un cens menor.

El recompte de vots va donar el resultat següent: 3 vots nuls, 10 en blanc, 41 per a la candidatura encapçalada per Octavio Ameller i 43 per a la candidatura d’Ignacio Benítez. Per tant, amb una diferència de dos vots, la candidatura guanyadora va ser la d’Ignacio Benítez.

Com que la participació va ser lleugerament inferior al 40% de quòrum mínim establert en les normes, la decisió de nomenament de la Junta de Caixers va quedar pendent de la decisió d’Alcaldia.

En aquest sentit, l’equip de govern ha pres la decisió de nomenar la candidatura encapçalada per Ignacio Benítez com a nova Junta de Caixers, respectant les votacions emeses, que li atorguen dos vots més que a l’altra candidatura.

Així mateix, l’Ajuntament agraeix la participació de les dues candidatures i encoratja tots els cavallers a continuar implicant-se en aquests processos participatius.
 

Tornar