Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

10/05/2019
L’edició d’enguany se celebrarà del 13 al 19 de maig, i comptarà amb un total de 87 espais i 79 mostradors decorats i una quarantena d’activitats programades.
 

Maó dona la benvinguda a la primavera amb una nova edició de Maó+Flors

L’edició d’enguany se celebrarà del 13 al 19 de maig, i comptarà amb un total de 87 espais i 79 mostradors decorats i una quarantena d’activitats programades.

Maó, 10 de maig de 2019

Ahir es va presentar el programa del festival Maó+Flors 2019, en un acte obert a tota la ciutadania celebrat a la plaça de s’Esplanada de Maó.

Durant la presentació, la batlessa Conxa Juanola va assenyalar que Maó+Flors “és un projecte que cada vegada està agafant més embranzida, i que s’ha convertit en un projecte de ciutat i en una manera fantàstica de celebrar la primavera”, i va explicar que “any rere any augmenten els espais, els decorats i les instal·lacions que hi participen”.

Per la seva banda, el primer tinent d’Alcaldia de Cultura i Festes, Héctor Pons, va assegurar que Maó+Flors “ens ajuda a sortir al carrer i a mostrar tot el potencial social i cultural de la nostra ciutat”, i en aquest sentit va afirmar que “l’objectiu principal del festival és la participació de les diferents ànimes de Maó”.

Pons també va voler posar en relleu “el component turístic del festival, amb un producte diferenciat que consolida el mes de maig com un mes turístic a la nostra ciutat”.

87 espais i 79 mostradors decorats

La present edició de Maó+Flors comptarà amb un total de 87 espais i 79 mostradors decorats, que ompliran de flors tota la ciutat gràcies a la participació d’entitats, comerços, hotels d’interior, escoles, gent gran i diferents col·lectius de la ciutat.

Pel que fa a les novetats de la decoració d’enguany, destaquen el mandala gegant que es farà dins l’església de Santa Maria, un gran ram que s’instal·larà a la plaça de la Constitució, la pintura tridimensional que l’artista Toni Ortiz crearà al pati des Claustre o els 16 ventalls gegants que les escoles de Maó han decorat per al festival, i que es podran veure a la plaça de s’Esplanada.

Una quarantena d’activitats programades

En total, la ciutat acollirà una quarantena d’activitats, que se celebraran del 13 al 19 de maig, incloses 8 exposicions.

Entre les novetats de la programació d’enguany, destaquen els actes d’inauguració de la decoració de la plaça de la Constitució; l’Street Day, organitzat pel Casal de Joves; l’activitat Els secrets de l’aromateràpia, que tindrà lloc al Museu de Menorca; l’exposició de cotxes antics i motos Vespa; el mapa floral de llum que es projectarà a l’església del Carme o el concert d’havaneres del grup Arrels de Menorca, que servirà per tancar el festival.