Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Trasmediterránea i el Teatre Principal renoven el conveni de col·laboració

Amb aquest acord, la companyia naviliera es compromet a ajudar al desplaçament d’artistes mitjançant serveis de transport marítim

L’alcalde de Maó i president de la Fundació del Teatre Principal de Maó, Héctor Pons Riudavets, i el director comercial de la companyia Trasmediterránea SA, Miguel Pardo Gil-Alberdi, han signat aquest novembre un conveni de col·laboració basat en l’intercanvi de serveis.

Per mitjà d’aquest acord, la companyia naviliera es compromet a col·laborar en el desplaçament d’artistes al Teatre Principal; i, en conseqüència, es fa càrrec del transport de càrrega o de tràilers o camions, necessaris per a algunes actuacions de l’any 2019.

D’aquesta manera, Trasmediterránea renova el seu compromís com a mecenes del Teatre Principal de Maó —entitat cultural i artística de referència a Menorca—, al qual dona suport des del 2001.

En l’acte de signatura del conveni, l’alcalde de Maó i el director comercial de Trasmediterránea van estar acompanyats per diverses persones lligades amb ambdues entitats. Apareixen a la imatge adjunta, d’esquerra a dreta: Arturo Orfila, supervisor de Trànsit i Operacions a Menorca; Marga Camps, delegada de Trasmediterránea a Menorca; Héctor Pons, president de la Fundació Teatre Principal i alcalde de Maó; Miguel Pardo, director comercial de Trasmediterránea; i Àngela Vallés, gerent del Teatre Principal de Maó.


Imatge