Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament de Maó presenta el programa d’activitats de Sant Jordi d’Estiu 2020

Avui s'ha presentat el programa d'activitats de Sant Jordi d'Estiu 2020, una iniciativa de l'Ajuntament de Maó per recuperar aquesta tradició que va ser ajornada a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma pel Covid-19.

El programa d'actes se celebrarà entre el dia 16 i el dia 25 de juliol i comptarà amb diferents iniciatives entre les quals destaca Fira del Llibre, que es durà a terme el dijous 23 de juliol. Per altra banda, en el marc de Sant Jordi d'Estiu també tindrà lloc el Festival de Poesia de Maó, a més de diferents actes literaris a la Sala Sant Antoni i a diferents espais de Maó, com el parc es Freginal.

La suspensió dels actes de Sant Jordi va suposar un desajustament econòmic per a diferents establiments —especialment llibreries— la facturació de la qual depèn, en gran mesura, de la celebració d'aquesta fira de carrer.

Així, l'objectiu del consistori és, d'alguna manera, recuperar l'activitat comercial que genera aquesta celebració a la ciutat de Maó, gràcies a la venda de llibres al carrer, com una mesura de dinamització econòmica que pugui servir per pal·liar els efectes del Covid-19.

Es tracta per tant d'una mesura que forma part de l'apartat cultural del Pla de Xoc de l'Ajuntament de Maó amb l'objectiu de pal·liar els efectes del Covid-19 en els establiments locals.

Amb aquesta voluntat, l'Ajuntament de Maó ha creat, en col·laboració de diferents establiments locals, el següent programa d'activitats. Així mateix, cal assenyalar que, durant tots els actes es vetllarà pel compliment de les normes sanitàries vigents.

PROGRAMA D'ACTIVITATS

Dijous, dia 16 de juliol a la Sala Sant Antoni. 20.00h.
Presentació del llibre Escrits laïcistes. Una proposta per la convivència. Articles de Salvador Castelló Carreras. Anirà a càrrec de Nel Martí i Antoni Barber Orfila.

Divendres, dia 17 de juliol a la Sala Sant Antoni. 20.00h
Presentació del llibre Llorenç Torres Nin , mestre Demon. A càrrec de Josep Cardona

Dilluns, dia 20 de juliol a la Sala Sant Antoni. 20.30h
LORCA me tienes. Recital comentat d'algunes Canciones españolas antiguas de Federico García Lorca. A càrrec d'Anna Gomila Domènech

Dimarts, 21 de juliol al parc Es Freginal. 20.30h
Lliurament del Premi Des de Casa. Lectura dramatitzada d'escrits seleccionats del Premi des de Casa, a càrrec de Teatre de Xoc. (Aforament per a 80 persones, por ordre d'arribada).

Dimecres 22 de juliol al parc Es Freginal. 20.30h
Presentació del llibre Les escoles rurals "oblidades" de Menorca. A càrrec de l'autor Adolf Sintes.

Dijous 23 de juliol al centre de Maó. De 18.00 a 23.00h
-Fira del Llibre. Organitza l'Ajuntament de Maó.
-Concert del grup d'Estraperlo, a partir de les 20.30h a la plaça Conquesta.

Divendres 24 de juliol a la Sala Sant Antoni. 20.30h
Glosat amb soca de Mots (Festival de Poesia).

Dissabte, dia 25 de juliol al centre de Maó. De 11.00 a 13.30h
Festival de Poesia: Itinerari Poètic pel centre de Maó. Màxim 30 participants amb inscripció prèvia: 971353280 o 683145741 (8.00 - 14.00h) o a l'adreça cultura@ajmao.org.

Es Freginal. 20.30h
Festival de Poesia: Recital poètic amb la participació d'Anaïs Faner, Ismael Pelegrí, Llúcia Palliser, Guillem Benejam, Anna Maria Ticoulat i Sebastià Alzamora.


Imatge 

 

Tornar