Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Hipòdrom municipal de Maó ja disposa del nou vídeo finish

L'Ajuntament de Maó ha realitzat la compra d'un nou vídeo finish per a l'Hipòdrom municipal de Maó, que servirà per controlar i mesurar, de forma totalment professional, les marques i resultats de les curses de cavalls al trot que organitza l'entitat.

La partida per a l'adquisició d'aquesta nova instal·lació és de 28.755 euros (IVA inclòs), i s'ha adjudicat a l'empresa Mondo Ibérica SAU. Així mateix, la compra d'aquest element inclou un curs de formació per a poder utilitzar aquest nou aparell.

D'aquesta manera, l'històric hipòdrom maonès seguirà avançant en la millora de les seves instal·lacions, per continuar sent una entitat esportiva de primer nivell en l'àmbit de les carreres de trot, capaç de poder acollir esdeveniments de major categoria.

Aquesta iniciativa del consistori s'emmarca dins una estratègia municipal per millorar, progressivament, les instal·lacions esportives municipals, amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat social, esportiva i econòmica de la ciutat, alhora que es fomenten els valors integradors i saludables de l'esport en general.

La millora de les instal·lacions de l'hipòdrom se suma a altres actuacions dutes a terme, recentment, pel Servei Municipal d'Esports, com són l'ampliació del gimnàs municipal o la substitució i millora de l'enllumenat de la pista d'atletisme, entre d'altres.


Imatge